Sealing Machine M75

Förseglingsmaskin M75

FAKTA & FÖRDELAR

Vägunderhållsutrustning – Förseglingsmaskin M75

En förseglingsmaskin är utvecklad och tillverkad för försegling av uppsågade spår (efter micro trenching) i marken. Den används för reparation av sprickor i vägbanor där förseglingen sker med:

  • gjutasfalt
  • bitumenbaserade fogmassor.

Håller materialet rätt mixat och vid jämn temperatur

Den hetoljemantlade grytan i M75 har en reglerbar hydraulisk omrörare, vilket gör att maskinen håller materialet rätt mixat och vid jämn temperatur under arbetets gång. Grytan är på 75 liter och har en vikt på 640 kilo när den är tom. Försänkt i dess botten finns en reglerbar utmatningsskruv som matar materialet ner i utläggningsskon. I utläggningsskon finns även en gasolbrännare som värmer både gryta och utläggningssko upp till 225 °C. Utläggningsskor finns i olika storlekar. På den främre axeln har den drivning med diff som ger en driftsäker, rak och smidig gång. För smältning av större mängder material rekommenderar vi på RME separata smältgrytor. Maskinen är CE-märkt och har en dieseltank på 20 liter.

Välkommen att kontakta oss på RME

Är du i behov av högkvalitativ vägunderhållsutrustning är du varmt välkommen att kontakta oss på RME – vi hjälper dig på vägen.

TEKNISKA SPECIFIKATIONER

Längd: 2.130 mm
Bredd över hjul: 1.100 mm
Höjd: 1.050 mm
Vikt, tomt: 640 kg
Motor: Hatz 11hp diesel
Framdrivning: Framaxel m diff
Broms: Hydraulisk och mekaniskt
Gryta: 75L oljemantlad. 225 C.
Värmning: Gasbrännare
Omrörare: Hydraulisk
Materialskruv: Hydraulisk
Temp regulator: För olja and material (2)
El: 12V
Hydraultank: 35L
Hydraulkylarer: Ingår
Dieseltank 20L

MER INFORMATION

Ladda ner